15 fragor att stalla pa forsta dejten

15 fragor att stalla pa forsta dejten

Forsta dejten kan vara nervost. Du vill bega ett gott intryck men du vill ej prata eller be om nagot oratt saker. Ett fason att undvika obekvama tystnader eller spanda konversera ar att anlanda redo med nagra fragor att stalla till din dejt. Har ar 15 fragor att stalla kungen forsta dejten:

  1. Hur sa tycker om du att foreta kungen fritiden?
  2. Baksida av underben jobbar du med?
  3. Vart vaxte du upp?
  4. Vart bor du genast?
  5. Kan du informera lite ifall din familj?
  6. Reser du ofta?
  7. Vilken ar din favoritresa?
  8. Baksida av underben ar din favoritmat?
  9. Vilket ar ditt favoritdjur?

Hall en jamviktslage

Att stalla fragor kungen en forsta dejt ar ett utmarkt metod att inlara uppleva nagon. Det ar dock angelaget att finn en balans mellan att stalla pro otaliga fragor och ej till fyllest flera. Om du staller forut ringa fragor har du foga att samspraka om och ifall du staller pro flera fragor kanns det som om din dejt blir grillad fran polisen! Sikta kungen 10-15 genomtankta fragor som ger dig en battre kognition om vem de ar som person utan att de kanner sig obekvama. Det spelar ingen roll att du kan allting om personen ifall de ej vill motas upprepa!

Lar dig nagot efter varje sporja

Det ar relevant att inte blott stalla fragor forut att stalla fragor. Det kommer medfora att du ej lar dig nagot bra eller intressant. Stall istallet fragor som du vill kanna till svaret kungen, eller som ar bra pro dig att kanna till. Plocka till foredome undra siffra 13: Vilken ar din favoritaktivitet? Svaret gallande den arme fragan kommer att ge dig mojligheten att planera en roligare dejt framover, om du utfor det visar det samt att du lyssnade.

Stall fragor du personligen tycker ar intressanta

De basta fragorna ar de som du tycker ar intressanta att https://lovingwomen.org/sv/blog/basta-land-for-en-amerikansk-man-att-hitta-en-fru/ stalla och som ger dig en inblick i vem din dejt ar som person. Om du ej ar hagad fran deras besked ar det troligt att de kommer att klara av se det och det kommer att leda till en prekar eller styv pratstund. Du bor aven undvika att enbart stalla acceptera- eller nej-fragor, om din dejt ar nervig sa kan det annars medfora att de tar den klarna vagen och blott sager givetvis eller tyvarr!

Sang konversationen flyta

Ett vanligt blunder som flera utfor ar att de enbart fokuserar pa att stalla fragor. Att stalla fragor ar centralt, men varenda ej forskrackt forut att lata konversationen flyta ifall det passar. Ifall du sjalv far fragan om du inneha ett husdjur sa bor du replikera kungen fragan, men istallet forut att stalla nasta fraga kanske du kan delge en lustig historia ifall ditt husdjur. Det visar massor mer fran din personlighet, dartill motverkar att dejten kanns stel.

Varenda inte en papegoja

Ett till vanligt misstag ar att man beter sig som en papegoja. Det vi menar med det ar att man ofta staller exakt synonym fraga aterkomst. Enar tvingas den andra personen bega allt sysselsattning, vilket kan medfora att hen blir uppretad. Anvand dig istallet fran tipsen som vi pratade ifall forr och forsok anlagga gallande konversationen. Ifall du tycker att fragan ar ytterst fangslande sa kan du stalla likadan sporja retur, men gor ej det pro ofta. Sen kan du stadse tillika ga tillbaka till en tidigare undran som du fick och stalla den jag, da kan du stalla synonym be om nagot utan att besta en papegoja.

Anvand information du redan inneha

Nar ni samlas gallande forsta dejten sa ar det val inte den forsta gangen ni tala med varandra. Ni inneha antagligen redan pratat med varandra kungen en dejtingsida, eller sa nog ni redan inneha traffats i riktiga livet genom vanner. Men saken ar den att man vanligtvis ej kommer in i forsta dejten helt blind, och du bor hantera information du redan har nar du staller fragor. Om du gar kungen en dejt med nagon som hoppar fallskarm, da nog en fraga kan besta hur det kanns att handla det, eller nar forsta gangen hen hoppat fallskarm varenda. Prov foreta dina fragor lite mer personliga, vanligtvis leder det till samtalsamnen som din dejt uppskattar, vilket i sin svang leder till en roligare dejt!

Sammandrag

Att stalla fragor gallande en forsta dejt ar ett utmarkt metod att utbilda uppfatta nagon. Men kika till att fragorna du staller rentav inneha nagon av vikt forut dig. Du behover inte heller besta radd att blott kommunicera med varanda, nog vitsa en aning och informera historier. Att ha en upprakning i huvudet med fragor ar en bra start, men se det inte som en punktlista som du tvungen ga genom. Kom ihag att en dejt ar roligare ifall den ar avslappnad, och vem vet, den du traffar kanske ar den justera!

Comments are closed.