Hur man vet om nagon inneha Tinder

Hur man vet om nagon inneha Tinder

Tinder ar en kopiost inne dejtingapp runt om i varlden, med mer an 50 miljoner dagliga aktiva anvandare. Aven om det ar ett anvandbart arbetsredskap for dem som vill anlagga romantiska relationer, kan det aven besta en rot till tvivel forut par. SOm du inneha misstanken finns det metod att vara medveten om ifall nagon har Tinder. Eller nagon fran de applikationer som ar tillgangliga och som inneha samma mekanik som redan vi tala i en annan artikel.

Innan du far reda pa det tvungen du besta forvissad kungen nagra steg du kan plocka, ehuru du kan bega ett fadas och forsvara din situation med den person du misstanker. Oavsett ifall det ar din partner, avkomma, vanner eller nagon du vill granska. Och sjalvklart, bega inte nagon olaglighet med betraffande pa att onska stryka denna information. Ifall du vill ertappa dina misstankar, utfor det utan att defekt eller plocka till nagot knep som kan skada en annan person.

Facebook-aktivitetslogg

Tinder ar kopplat till ditt Facebook-konto, sa om din partner anvander Tinder finns det kanske Tinder-aktivitet inloggad gallande deras Facebook-profil.. Du kan betrakta den senaste aktivitetsdelen fran deras Facebook-profil forut att se ifall det finns nagon Tinder-aktivitet dar. Ifall det har skett harforleden rorelse ar det troligt att de anvander appen. Aven ifall det aven kan bero pa aviseringar om tidigare aktiviteter.

Det ar centralt att notera att Tinder ej automatiskt lagger upp verksamhet pa Facebook, sa din partner kan ha dolt sin Tinder-aktivitet kungen sin Facebook-profil.. forut att granska om du fortsatter att anvanda den tvungen vi dessutom ta hansyn till om vi har traffat var partner i genom ett natverk av den har typen. Eftersom mojligen ifall vi har traffat henne genom henne, hon kan ha fordom meddelanden kungen sin Facebook och det betyder inte att hon pro narvarande anvander det, se till datumen.

Sok i sjalva applikationen

Du kan aven aktivt soka kungen Tinder forut att kika ifall din partner anvander appen.. ifall du inneha ett Tinder-konto kan du kolla efter din matchning i appen. Nar du hittar din profil ar den antagligen redan i bruk, men pro att vara saker, Se om han eller hon har gjort nagra senaste uppdateringar, oavsett om de inkluderar dig kungen sin tidslinje eller inte, och om de har rorelse som interagerar med dem.. Din profil tvingas vara anonym, annars kan den forlita att du anvander den.

Det ar dock betydelsefullt att bokfora att din partner kan ha skapat en lognaktig Tinder-profil med ett annat namn eller profilbild. Om du ej ar forvissad pa om profilen du hittade tillhor din partner, nog du vill beakta andra satt att betyga ifall de anvander appen. Kika till foredome till att informationen du inneha overensstammer med din egen profil.

I Genom mejlen

Ett annat satt som du kan ta hansyn till ar ditt e-postkonto. Det ar ofta vanligt att applikationer automatiskt skickar annorlunda aviseringar till din e-post. Du kan valja bort dessa aviseringar, men otaliga gor det inte. Riktig, vissa tar bort vissa meddelanden men lamnar mer intressanta. Det ar jobbig att ringa att du kan bekosta forut vissa premiumsaker, reklam eller vem som har sett din profil. Men andra kan vara i genom privata meddelanden.

Nar det kommer till privata meddelanden, matchning eller nagot viktigare skal som det, kan du hitta dessa meddelanden. sa du kan glana i din inkorg, i skrappostmappen eller till och med om du har lamnat den i papperskorgen. Det har sattet ar mer invasivt, darfor att du behover veta om ditt e-postkonto, men om du har en grupp som du delar ett konto med eller lamnar din rorlig for egen konvenans, kanske du kan plocka en glimt.

Det basta alternativet ar stadse att undran.

Det enklaste sattet att granska om din partner anvander Tinder ar att helt spartanskt fraga.. ifall du misstanker att de anvander appen ar det betydelsefullt att ha en oppen och hederligt pratstund om dina strul. Din partner kan ha en bra forklaring till sin verksamhet pa Tinder, som att enbart surfa i appen utan malsattning att stota. eller leta efter en romans. Pa grund av ar det centralt att du lyssnar ingaende pa hans losning och inte domer honom pa rak arm.

Ifall du upptacker att han anvander det pro att grundlagga relationer med andra manniskor i en situation som du ej inneha kommit overens ifall, det ar centralt att ha ett vuxensamtal om dina kanslor och fortroende pro relationen. Du kan forfragan varfor de anvander appen och ifall det finns nagot du kan bega for att foradla din relation. Det kan besta for sent eller inte. Det kan ocksa vara sa att han ar i en punkt dar han behover ett offentligt affar, vilket du maste skrida med gallande i forvag eller overge forhallandet.

Ifall du inte litar pa, fri problemet

Fortroende ar grundpelaren i ett par, det ar pa grund av nar det ej fungerar tvingas du hitta svar det jo eller acceptera. Om du inte litar pa kan det vara sa att du har det Valgrundade misstankar om att nagot inte gar som det ska och man tvingas hitta en svar. Men det kan ocksa bero kungen ett propa fran vissa faktorer utanfor din partner. Hur kan det besta att ha en giftig vanskap eller familjemiljo, dar de inte respekterar ditt beslut att vara med den personen.

Belgien kvinnor som söker amerikanska män

Oavsett anledning tvingas du vidtaga nagra atgarder. Forst tvingas du identifiera roten genom att besta otvetydig med dig jag. Nar du inneha identifierat det, test att granska hederligt om dina misstankar ar sanna eller ej. Och i alla fall, ifall hela denna process inneha en inflytande pa din forhallningssatt till den arme personen, bor du ljuda dem veta det. och be om forlatelse eller forklaringar ifall situationen ej har intraffat eller inneha.

Kom ihag att fortroende ar betydelsefullt i all relationer., och att hederlighet och flexibel kommunikation ar nyckeln till att anlagga en halsosam och hallbar relation. Ifall du har fortroendeproblem i ditt karleksforbindelse ar det viktigt att plocka av med dem offentligt och arligt sa att ni kan knega igenom dem med. Salighet till!

Comments are closed.